Kosten recruitment MKB

We zijn er open en eerlijk over

Het is een heel normale vraag: “Wat zijn de kosten voor recruitment?”.

Hier vindt je een helder antwoord. Recruitment MKB uitbesteden aan specialisten brengt investeringen met zich mee welke we graag voor je op een rijtje zetten.

Als je wel eens een sales training hebt gevolgd heb je het allemaal wel eens geleerd:

“Nooit te snel je prijs noemen”

“Noem het geen kosten maar investering”

“Verpak de prijs tussen twee of meer klantvoordelen”

Ik geeft het toe hoor: Ook ik heb het noemen van het tarief vaak uitgesteld totdat ik bij de klant aan tafel zat.

Er zijn best recruitment bureaus te vinden die een webpagina hebben gewijd aan kosten recruitment MKB. Je vindt er vaak wollige verhalen maar geen tarieven.

Ik wil daar niet meer aan meedoen en ben liever open en eerlijk.

Tarief recruitment

Recruitment van hoger opgeleid personeel betekent bij Sollicipuur altijd toewijding. Als enige wervingskanaal gaan we voor jouw organisatie aan de slag.

We willen kwaliteit leveren en een faire prijs vragen. Fair is het als we alle partijen recht doen.

Hier komt ‘ie:

Kosten recruitment MKB per vacature: €5500,00

  • Startfee €2.500
  • Succesfee bij plaatsing kandidaat: €3.000
  • Optionele vacature video €250,00
  • Optioneel Assessment Center: €1.250,00

Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW.

Inhoudelijke informatie over werkwijze recruitment.

Meerwaarde

We zijn niet de goedkoopste hoor. Maar een kwalitatieve aanpak vergt ook van onze kant investeringen. Heel concreet betekent dit dat er in 2018 flink is bijgeschoold in technieken om schaars talent te vinden en te “verleiden” (Sourcing & Search) en licenties zijn afgesloten met technische data-providers.

Duurdere aanbieders zijn er genoeg. Aan jou om te bepalen of zij dan ook voldoende meerwaarde leveren.

Ik praat er graag met je over door.

Bel: 038-8538555

Een compliment van een enthousiaste MKB-er

Bij Metadecor maken we de bebouwde omgeving van deze wereld een beetje mooier met “spraakmakende gevels”. Ga met een willekeurige medewerker van m’n bedrijf praten en je ziet de oogjes schitteren van trots. Hoog opgeleide bouw- en designprofessionals met een hart voor mooie dingen maken zijn schaars. Blij dat ik Ronald heb leren kennen. Hij pakt recruitment heel actief op en vindt juist die mensen die echt bij ons passen. In de afgelopen 10 maanden kwamen er al drie nieuwe mensen via hem bij ons werken!

Ronald zit er op een prettige manier bovenop waardoor we de groei van de orderportefeuille beter het hoofd kunnen bieden.

Roelof van der ToornDGA bij Metadecor | opdrachtgever recruitment 2018Metadecor

Recruitment via Sollicipuur

Jouw bedrijf verdient de beste mensen

Partner in Employer Branding

In de huidige markt is het van groot belang te “schitteren” als werkgever. Ronald is expert in zowel Personal- als Employer Branding. In de intake besteden we daarom ruim aandacht aan de positionering richting de (schaarse) kandidaten. |UNIEK

Korte trajecten

De arbeidsmarkt van nu vraagt, naast een kwalitatief goede selectie, ook om snelheid. Onze recruitment trajecten zijn in de regel niet langer dan 6 weken. Schaars talent heeft het immers voor het kiezen en willen we niet nodeloos laten wachten. Bij aanvang plannen we alles strak in.

Persoonlijk betrokken

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Je krijgt altijd met Ronald Kloens te maken. Geen logge organisatie met allerhande vertraging en kosten van dien. Waar nodig werken we samen met anderen. Bijvoorbeeld met goed opgeleide assessors.

Schouder aan schouder

We staan nadrukkelijk naast je als opdrachtgever. We gaan nooit een kandidaat aan je “verkopen” door bijvoorbeeld zijn cv op te poetsen. Hoogte salaris is niet bepalend voor onze fee. Die staat immers altijd vast. We willen het goede doen voor jou en de kandidaat.

Krachtige aanpak

We zijn niet van gisteren als het gaat om het kiezen van de juiste mediakanalen en search technieken. Continue scholing in o.m.  online  marketing houden ons scherp om het juiste talent op de juiste plek te krijgen. Dat is onze vakpassie! We zijn het aan je verplicht terwijl jij je kunt richten op de business.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Betekenisvol in Recruitment en Outplacement