Outplacement moet je verder helpen

Als je voor jezelf of voor een medewerker outplacement begeleiding nodig hebt vraagt dat om een weloverwogen keuze. Dat kiezen lukt je niet om zomaar even wat offertes aan te vragen. De meeste aanbieders hebben de offerte met een paar muisklikken naar je toegestuurd.

Je wilt echt geholpen worden

De keuze voor een outplacementbureau moet je niet “over één nacht ijs” maken maar vergt goed kennis nemen van wat je bij outplacement kunt verwachten.

Vrijblijvend kennismaken

Laten we daarom eens vrijblijvend kennismaken. Dat kan door de website van Sollicipuur eens nader te bekijken maar kan ook door een middagje naar Zwolle te komen voor het Doorbraak-naar werk Event.

Binnenkort is er weer zo’n event.

Wilfred bezocht ook een event van Sollicipuur en is door me begeleid. Vandaag kreeg ik een gave aanbeveling van hem op de mail!

Anderhalve maand geleden maakte ik de keuze om de sollicitatie coaching door Sollicipuur in te schakelen. Ik had Ronald Kloens leerde kennen tijdens een workshop in de buurt. Wat hij deelde over profileren en solliciteren sprak me erg aan.
Ronald heeft me erg geholpen in het actief en wervend profileren. Hierdoor ben ik veel actiever gebruik gaan maken van LinkedIn hetgeen nu geleid heeft tot ander werk.
Ik kan Ronald dan ook van harte aanbevelen voor een ieder die outplacement / sollicitatie coaching nodig heeft. Hij zet je echt in beweging!
Wilfred Overeem