Even voorstellen

Als je zaken gaat doen met, begeleiding ontvangt of ander werk zoekt bij Sollicipuur krijg je te maken met mij, Ronald Kloens. In mijn werk voor m’n bedrijf Sollicipuur neem ik allerlei professionele ervaring mee:

  • ongeveer 5 jaar zorg
  • 3 jaar voortgezet onderwijs als docent
  • ongeveer 20 jaar arbeidsbemiddeling i.c.m. sales

Ik word gedreven door de “opdracht” het goede te doen voor, een positieve impact te hebben op  andere mensen en organisaties en dat met bescheidenheid en gezonde trots te doen.

Alles uit de kast voor jou

Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik alles uit de kast haal om het probleem van jou als opdrachtgever op te lossen. Dat kan een moeilijk te vervullen vacature zijn maar ook, in het geval van outplacement, een uitdagend sollicitatietraject zijn.

Investeren in ontwikkeling

Om mijn opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn investeer ik continue in mijn professionele ontwikkeling. Recent investeerde ik in de volgende opleidingen:

2017: Zakelijk Succes Academy – leergang ondernemerschap

2018: Academie voor arbeidsmarktcommunicatie – Bootcamp Sourcing & Search

2018: Training Sourcing bij Marcel van der Meer, Global Sourcing lead bij de Rabobank

Positieve bijdrage

M’n werk in recruitment en outplacement doe ik met groot enthousiasme. Als ondernemer is het takenpakket heel divers en juist die diversiteit van werkzaamheden geeft me energie. Coachen, recruiten, sourcen, marketing, netwerken, trainen…Al die dingen maken het werken voor mij de moeite waard. Het mooiste is en blijft de positieve bijdrage aan anderen (werkzoekenden, organisaties).

Met Sollicipuur ben ik in 2013 gestart. Het concept is grotendeels ontstaan tijdens mijn vele ritten op de racefiets maar heeft ook verder gestalte gekregen door m’n gesprekken met een businesscoach. Racefietsen doe ik nog altijd graag. Het ondernemersleven is druk dus ontspanning en gezin zijn minstens zo belangrijk. Met m’n gezin kun je me zomaar tegenkomen op de mooie Veluwe of aan het Katwijkse strand. Plekken die we thuis heerlijk vinden! In m’n vrije tijd lees ik ook graag: Een goede roman of een lekkere dikke zaterdagkrant.

Je hebt zo een beetje een indruk van me. Dat vind ikzelf ook altijd prettig om op een website terug te lezen: Vandaar. Belangrijker is wat cliënten en opdrachtgevers over me zeggen. Je leest het achter de oranje button.