Vinden en binden van personeel

De arbeidsmarkt is volop in beweging.

Zo zelfs dat er schaarste ontstaat aan goed hoger opgeleid personeel.

Als MKB ondernemer heb je vaak het gevoel achter het net te vissen.

Als recruitment specialist sta ik graag voor je klaar om de juiste mensen te vinden en te binden.

Ik spreek je graag,

Bij Metadecor maken we de bebouwde omgeving van deze wereld een beetje mooier met “spraakmakende gevels”. Ga met een willekeurige medewerker van m’n bedrijf praten en je ziet de oogjes schitteren van trots. Hoog opgeleide bouw- en designprofessionals met een hart voor mooie dingen maken zijn schaars. Blij dat ik Ronald heb leren kennen. Hij pakt recruitment heel actief op en vindt juist die mensen die echt bij ons passen. In de afgelopen 10 maanden kwamen er al drie nieuwe mensen via hem bij ons werken!

Ronald zit er op een prettige manier bovenop waardoor we de groei van de orderportefeuille beter het hoofd kunnen bieden.

Roelof van der ToornDGA bij Metadecor | opdrachtgever recruitment 2018Metadecor

Recruitment via Sollicipuur

Jouw bedrijf verdient de beste mensen

Partner in Employer Branding

In de huidige markt is het van groot belang te “schitteren” als werkgever. Ronald is expert in zowel Personal- als Employer Branding. In de intake besteden we daarom ruim aandacht aan de positionering richting de (schaarse) kandidaten. |UNIEK

Korte trajecten

De arbeidsmarkt van nu vraagt, naast een kwalitatief goede selectie, ook om snelheid. Onze recruitment trajecten zijn in de regel niet langer dan 6 weken. Schaars talent heeft het immers voor het kiezen en willen we niet nodeloos laten wachten. Bij aanvang plannen we alles strak in.

Persoonlijk betrokken

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Je krijgt altijd met Ronald Kloens te maken. Geen logge organisatie met allerhande vertraging en kosten van dien. Waar nodig werken we samen met anderen. Bijvoorbeeld met goed opgeleide assessors.

Schouder aan schouder

We staan nadrukkelijk naast je als opdrachtgever. We gaan nooit een kandidaat aan je “verkopen” door bijvoorbeeld zijn cv op te poetsen. Hoogte salaris is niet bepalend voor onze fee. Die staat immers altijd vast. We willen het goede doen voor jou en de kandidaat.

Krachtige aanpak

We zijn niet van gisteren als het gaat om het kiezen van de juiste mediakanalen en search technieken. Continue scholing in o.m.  online  marketing houden ons scherp om het juiste talent op de juiste plek te krijgen. Dat is onze vakpassie! We zijn het aan je verplicht terwijl jij je kunt richten op de business.

Startfee €2.500,00

We zijn graag duidelijk en transparant. Recruitment uitbesteden brengt kosten met zich mee welke we niet voor je willen verstoppen. Aan ons de uitdaging dat je deze investering gemakkelijk terugverdient. Onze tarieven voor recruitment hebben we netjes voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Betekenisvol in Recruitment en Outplacement