Recruitment servicedesk MKB

Recruitment servicedesk MKB als antwoord van deze tijd.

Recruitment, of op z’n nederlands “werving en selectie van personeel” is voor het MKB in Nederland een aangelegenheid dat, in de aantrekkende economie, hoog op de agenda staat en menig paracetamolletje kost. Om die reden laten we je graag kennis maken met het recruitment servicedesk MKB. Het  Midden- en Kleinbedrijf heeft bij ons een streepje voor, sterker nog een bijzondere plek: De recruitment servicedesk MKB dus!

Moordende concurrentie

Ons recruitment servicedesk MKB biedt de helpende hand in een situatie die alleen maar lijkt te verergeren: De verbeten strijd om talentvolle, passende medewerkers. Dat heeft ook z’n randverschijnselen. Veel recruitment bureaus, die al stevig aan de prijs waren, verhogen hun tarieven en vel uitzendbureau’s bestoken het Midden- en kleinbedrijf ongevraagd met cv’s.

Temidden van die verbeten strijd om goed personeel willen we je een hoop werk uit handen nemen en tegelijkertijd schouder aan schouder staan.

Tarief recruitment servicedesk MKB

Recruitment van hoger opgeleid personeel voor het MKB betekent bij Sollicipuur altijd toewijding. Als enige wervingskanaal gaan we voor jouw organisatie aan de slag.

We willen kwaliteit leveren en een faire prijs vragen. Fair is het als we alle partijen recht doen.

Over de prijs zijn we lekker helder.

Hier komt ‘ie:

Kosten recruitment servicedesk MKB per vacature: €6000

  • Startfee €2.500
  • Succesfee bij plaatsing kandidaat: €3.500
  • Optioneel Assessment Center: €1.395,00

Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW.

Inhoudelijke informatie over werkwijze recruitment.

Meerwaarde recruitment servicedesk MKB

We zijn niet de goedkoopste hoor. Maar een kwalitatieve aanpak vergt ook van onze kant investeringen. We weigeren bijvoorbeeld kennismakingsgesprekken via Skype te voeren. Het blijft mensenwerk.

Duurdere aanbieders zijn er genoeg. Aan jou om te bepalen of zij dan ook voldoende meerwaarde leveren.

Ik praat graag met je door over het de recruitment servicedesk MKB als oplossing voor jouw organisatie.

Bel: 038-8538555

Een compliment van een enthousiaste MKB-er

Bij Metadecor maken we de bebouwde omgeving van deze wereld een beetje mooier met “spraakmakende gevels”. Ga met een willekeurige medewerker van m’n bedrijf praten en je ziet de oogjes schitteren van trots. Hoog opgeleide bouw- en designprofessionals met een hart voor mooie dingen maken zijn schaars. Blij dat ik Ronald heb leren kennen. Hij pakt recruitment heel actief op en vindt juist die mensen die echt bij ons passen. In de afgelopen 10 maanden kwamen er al drie nieuwe mensen via hem bij ons werken!

Ronald zit er op een prettige manier bovenop waardoor we de groei van de orderportefeuille beter het hoofd kunnen bieden.

Roelof van der ToornDGA bij Metadecor | opdrachtgever recruitment 2018Metadecor

Recruitment via Sollicipuur

Jouw bedrijf verdient de beste mensen

Partner in Employer Branding

In de huidige markt is het van groot belang te “schitteren” als werkgever. Ronald is expert in zowel Personal- als Employer Branding. In de intake besteden we daarom ruim aandacht aan de positionering richting de (schaarse) kandidaten. |UNIEK

Korte trajecten

De arbeidsmarkt van nu vraagt, naast een kwalitatief goede selectie, ook om snelheid. Onze recruitment trajecten zijn in de regel niet langer dan 6 weken. Schaars talent heeft het immers voor het kiezen en willen we niet nodeloos laten wachten. Bij aanvang plannen we alles strak in.

Persoonlijk betrokken

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Je krijgt altijd met Ronald Kloens te maken. Geen logge organisatie met allerhande vertraging en kosten van dien. Waar nodig werken we samen met anderen. Bijvoorbeeld met goed opgeleide assessors.

Schouder aan schouder

We staan nadrukkelijk naast je als opdrachtgever. We gaan nooit een kandidaat aan je “verkopen” door bijvoorbeeld zijn cv op te poetsen. Hoogte salaris is niet bepalend voor onze fee. Die staat immers altijd vast. We willen het goede doen voor jou en de kandidaat.

Startfee €2.500,00

We zijn graag duidelijk en transparant. Recruitment uitbesteden brengt kosten met zich mee welke we niet voor je willen verstoppen. Aan ons de uitdaging dat je deze investering gemakkelijk terugverdient. Onze tar//ven voor recruitment hebben we netjes voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig.

Krachtige aanpak

We zijn niet van gisteren als het gaat om het kiezen van de juiste mediakanalen en search technieken. Continue scholing in o.m.  online  marketing houden ons scherp om het juiste talent op de juiste plek te krijgen. Dat is onze vakpassie! We zijn het aan je verplicht terwijl jij je kunt richten op de business.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Betekenisvol in Recruitment en Outplacement