Ronald Kloens
Jouw sollicitatie coach

Nu, een maand na mijn laatste gesprek met Ronald, heb ik werk!

In de sollicitatieprocedure gebeurde waar Ronald zo op hamerde: Een warme ingang via een netwerkcontact die er al werkte. De mensen met wie ik het gesprek heb gehad vonden mijn cv erg duidelijk en overzichtelijk. De korte en enthousiaste mail met mijn motivatie vonden ze prima. “Die lange brieven…daar vergeten we vaak weer de helft van!”

Ronald, je hebt er een ambassadeur bij. Ik ben erg blij dat ik de stap destijds heb genomen om voor een kort traject sollicitatie coaching te gaan!

Rianne VenstraCliënt sollicitatie coachingMetadecor

Sollicitatie Coaching

Tobbend achter je pc en een mailbox vol met afwijzingen. Zo ziet jou leven er wellicht uit. Je zoekt al een poosje werk en het wil maar niet vlotten.

Eigenlijk is het ook niet zo gek dat je maar niet aan het werk komt. Solliciteren is vandaag-de-dag namelijk volstrekt anders dan enkele jaren terug.

Als je dus op de oude manier naar werk zoekt ben je eigenlijk bezig met het organiseren van je eigen teleurstellingen.
Mijn advies: Stop daarmee en kom in actie!

In actie komen

Zichtbaar worden voor werkgevers vraagt om totaal andere acties dan je zou verwachten. Tegelijkertijd zijn geijkte zaken als een goed cv ook nog altijd belangrijk.

Als expert in profileren en solliciteren help ik je graag. Velen gingen je voor en vonden veelal binnen drie maanden ander werk.

Wat gaan we doen?

Uiteraard ben jij het die bepaald waar de focus ligt. Misschien vind je sollicitatiegesprekken weel heel erg lastig. Misschien krijg je je teksten niet goed op papier als je solliciteert.

We gaan aan de slag met:

  • Personal Branding: Wat is jouw unieke waarde op de arbeidsmarkt?
  • Jouw persoonlijke pitch.
  • Curriculum Vitae: Je krijgt een cv dat je steeds weer leert aanpassen en dat je snel aan tafel brengt bij je werkgever.
  • Schriftelijk solliciteren
  • Solliciteren met Social Media
  • Gespreksvoering
  • Netwerken

En je krijgt een professionele profielfoto voor op je cv en Social Media.

Video Pitch

Steeds vaker kiezen cliënten voor deze extra optie

Waarom Sollicipuur?

Ik heb jarenlange ervaring in de verkoop en met het begeleiden van werkzoekenden. Dat kenmerkt mijn aanpak. Ik leer je jezelf te verkopen op een manier die bij je past.

Mijn grote netwerk zet ik, waar maar enigszins mogelijk voor je in. Voor concrete kansen of netwerkgesprekken.

Wat je moet weten

  • Coaching bestaat uit een dagdeel live-coaching en een maand e-coaching.
  • De Sollicitatie Coaching is alleen bedoeld voor werkzoekenden zonder zonder kvk registratie en transitie budget van hun laatste werkgever.
  • Kosten: op aanvraag.

◉ Meer weten

◉ even doorspreken

◉ Kennismaken

We nemen vrijblijvend contact op.