Training solliciteren

Solliciteren: Hoe doe je dat tegenwoordig?

Social Media: Ja, je zit voor de gezelligheid op Facebook en hebt ooit een LinkedIn profiel aangemaakt. De laatste ontwikkelingen en wat je er allemaal mee kan voor je werk vind je allemaal maar ingewikkeld. Social Media zijn ook hét middel om jezelf voortdurend in de kijker te spelen. Wie ben je als (werkzoekende) professional en wat is jouw toegevoegde waarde? Onze training solliciteren helpt je het antwoord hierop te vinden.

Aanhaken

De ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Als je denkt dat je bij-de-tijd bent wordt je al weer ingehaald door de nieuwste ontwikkelingen. Goed om steeds weer aan te haken bij de laatste ontwikkelingen.

Onmisbaar

Het goede gebruik van de juiste Social Media kanalen is dan ook onmisbaar voor de professional van vandaag: Of je nu werkzoekend bent of niet.

Compleet anders

Solliciteren is nu compleet anders dan pakweg 10 jaar geleden. Een training solliciteren beperkt zich dan ook niet tot het gebruik van Social Media.

  • Netwerken
  • Gespreksvoering
  • Schriftelijk solliciteren
  • Gebruik van video

Het zijn zaken die aandacht verdienen in een complete training solliciteren

Expert

Steeds meer professionals, bedrijven en overheidsorganisaties schakelen ons in. We zijn tenslotte expert in solliciteren en profileren. We weten ons daarom verplicht om steeds weer up2date te zijn in wat we doorgeven in de trainingen.

Onderscheidend

De mensen door ons getraind waarderen de trainingen doorgaans hoger dan een 8. Vaak krijgen we als feedback dat de trainingen opvallen door praktische toepasbaarheid, up2date kennis en een enthousiaste sfeer met een leuke afwisseling aan werkvormen. Het is ook een passie om op een leuke en doeltreffende manier te trainen. Geen saaie powerpoint-toestanden dus!

Altijd maatwerk

Neem eens contact op voor je medewerkers, ondernemersclub of werkzoekendendie je vanuit de bijstand aan het begeleiden bent. Ik bespreek dan graag wat je echt nodig hebt en doe je dan een maatwerk voorstel.

Leren door te ervaren

◉ Meer weten

◉ even doorspreken

◉ Kennismaken

We nemen vrijblijvend contact op.