[social_warfare]

Mares Geilenkirchen

Het mooie van werken bij Rienks Arbodienst is dat je, met je team, heel zelfstandig bent; Invloed hebt op je werk. Prettig ook dat Rienks echt oog heeft voor mijn professionele ontwikkeling.

Mares GeilenkirchenBedrijfsarts bij Rienks Arbodienst

Voor Rienks Arbodienst zoeken we een

Bedrijfsarts | Regio Zwolle

omscholen mogelijk! Rienks investeert Basisarts? Huisarts? Reageer gerust!

24-32 uur
WO
regio Zwolle

Over onze opdrachtgever

Een middelgrote arbodienst. Actief voor werkgevers en werknemers op het gebied van gezondheidsbeleid in haar volle breedte: Van preventie tot begeleiding in werkhervatting na verzuim.

Met deskundigheid en ondernemerschap biedt Rienks Arbodienst we optimale service aan haar klanten. Rienks Arbodienst is altijd op zoek naar gedreven professionals die hun talenten willen inzetten binnen multidisciplinaire teams. Rienks biedt je de vrijheid en verantwoordelijkheid om uitdagende opdrachten succesvol op te zetten en uit te voeren.

Welke functie je ook uitoefent, de filosofie van Rienks Arbodienst blijft altijd dezelfde. Jouw persoonlijke en professionele groei bevorderen, zodat je het naar je zin hebt in jouw team en in je werk. Rienks daagt je uit en geeft je de vrijheid om je talenten volledig te ontwikkelen.

Rienks Arbodienst onderscheidt zich door een hoge mate van deskundigheid en betrokkenheid. Een goed persoonlijk contact staat dan ook hoog in het vaandel. Liefst komt Rienks zoveel mogelijk bij klanten aan huis. Duidelijke afspraken, snelle terugkoppelingen, wederzijds vertrouwen en een open communicatie maken maatwerk mogelijk en kwaliteit vanzelfsprekend.Deze wijze van werken, mede ondersteund door een geavanceerd en gebruiksvriendelijk automatiseringssysteem, wordt door de klanten erg gewaardeerd.

Als werkgever is Rienks Arbodienst een informele organisatie waar plezierig werken belangrijk wordt gevonden. Daar hoort een grote mate van autonomie bij. Er is veel aandacht voor elkaars professionele ontwikkeling door middel van intervisie, bij- en nascholing.

Werkzaamheden

Voor opdrachtgevers in de regio zul je fungeren als bedrijfsarts/adviseur.Veel contact met HR, management en medewerkers zal kenmerkend zijn voor je werk.

Je houdt je bezig met:

 • Preventie van gezondheidsproblemen gerelateerd aan arbeidsomstandigheden
 • Advisering (gevraagd en ongevraagd) en coaching van management en HR op gebied van verzuimpreventie, arbeidsomstandigheden en verzuim. Waar nodig of gewenst initieer je SMO, PMO
 • Het begeleiden van medewerkers rondom gezondheid en verzuim
 • Het verzorgen van rapportages aan management, verzekeringsarts
 • Continue optimalisering dienstverlening binnen je multidisciplinaire team waar in jij de regisseur bent. Jouw team kan per klant verschillen en kan bijvoorbeeld bestaan uit een collega-bedrijfsarts, kerndeskundige, casemanager, arbeidsdeskundige of vitaliteitscoach.
Ronald Kloens

Ronald Kloens

Recruitment Consultant & ondernemer

Voor alle betrokkenen ben ik de contactpersoon, dus ook voor jou. Lekker makkelijk!

Jouw profiel

 • Je bent arts* of geregistreerd bedrijfsarts met een bedrijfskundige inslag.
 • *Heb je de opleiding Geneeskunde succesvol afgerond: Je bent welkom te reageren.  Rienks investeert graag in bijscholing.
 • Je voelt je thuis in een niet-hierarchische organisatie
 • Je werkt graag zelfstandig, temidden van een team
 • Je bent goed in staat te reflecteren op je eigen handelen en je daarmee te verbeteren
 • Je bent sociaal vaardig en voelt de ander aan doordat je bijvoorbeeld door durft te vragen
 • Je bent ondernemend en initiatiefrijk richting je klant
 • Je bent betrouwbaar en zowel preventief als curatief in beeld bij de werknemers van je klant

Aanbod

Rienks Arbodienst biedt:

 • Een zelfstandige baan met eigen regie t.a.v. werk, agenda, inrichting samenwerking, evaluatie bij klant.
 • Een ontwikkelingsgerichte werkomgeving met intercollegiale toetsing(wekelijks) en volop ruimte voor groei d.m.v. onder anderen geaccrediteerde individuele en groepsnascholingen.
 • Vaste ondersteuning secretariaat en vast klantteam
 • Diverse ondersteunende structuren zoals teamoverleg, inter- en supervisie
 • Arbeidsmarktconform salaris
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, laptop, telefoon etc.
 • Auto van de zaak: in overleg, afhankelijk van km

Wat verder nog belangrijk is

Aarzel niet te reageren als je meent de juiste persoon te zijn voor deze vacature. Bij Sollicipuur houden we niet van treuzelen en houden we de lijntjes en procedures zo kort mogelijk.

Zodra je gereageerd hebt ontvang je daarvan een bevestiging.

Indiensttreding per augustus of september 2017

Rienks Arbodienst en Sollicipuur stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature evenals aanbod van kandidaten via andere recruitment bureaus niet op prijs.

Iedereen die op deze vacature reageert krijgt ook regelmatig vacature-alerts per mail vanaf het moment van reactie. Je kunt je hier op elk gewenst moment voor afmelden.

Procedure

Deze vacature is nog maar kort geleden gepubliceerd. Neemt niet weg dat we je spoedige reactie graag tegemoet zien.

Procedure

Jouw sollicitatie op de vacature Bedrijfsarts regio Zwolle bij Rienks Arbodienst

[gravityform id=”14″ title=”false” description=”false”]