Het mooie van werken bij ICSadviseurs is dat je jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Inge JanssenAdviseur vastgoedontwikkeling bij ICSadviseurs

Voor ICSadviseurs, vestiging Eindhoven, zoeken we een:

(Bouw)projectmanager

32 - 40 uur
HBO / WO
Eindhoven

Over onze opdrachtgever

ICSadviseurs, is een multidisciplinair huisvestingsadvies- en (bouw)projectmanagementbureau met focus op maarschappelijk vastgoed en in het bijzonder onderwijshuisvesting.  Voor de locatie Eindhoven is er een vacature(Bouw)projectmanager ontstaan. Het team van adviseurs bestaat uit collega’s die complementair zijn aan elkaar. Hierdoor is ICSadviseurs zowel sterk in specialistische opgaven, als in procesmatige en politieke projecten voor het gehele ontwikkel- en bouwtraject. Door deze aanpak heeft ICSadviseurs de expertise en ervaring in huis om elke fase van het bouwproces te begeleiden. Van inititatieffase, via definitiefase, ontwerpfase en bouwbegeleiding naar beheer en onderhoud. Door de korte lijnen tussen de verschillende collega’s, waaronder huisvestingsadviseurs en projectmanagers / directievoerders, ontstaat er als snel synergievoordeel binnen de projecten.

Er werken 90 collega’s bij ICSadviseurs. Zij doen dit vanuit de vestigingen Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle.

Wat ga je doen?

Als (bouw)projectmanager werk je in projecten (onder de verantwoordelijk van een projectleider) en heb je onder meer de volgende verantwoordelijkheden en taken:

 • Het formuleren van projectdefinities en -kaders op basis van de GOTIK/R-aspecten.
 • Met (mede) opstarten, organiseren en realiseren van (delen) van projecten binnen de projectkaders; van ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase.
 • Het organiseren, voorzitten en verslagleggen van diverse overleggen op zowel operationeel-tactisch als bestuurlijk niveau.
 • Het bewaken van en rapporteren over de projectvoortgang, o.a. door het opstellen van besluitvormings-/fasedocumenten.
 • Het (mede) adviseren over bouworganisatie en aanbestedingsstrategie en (mede) organiseren en uitvoeren van marktconsultaties, architecten/aannemersselecties en aanbestedingen van andere adviseurs.
 • Het (mede) begeleiden van het ontwerpproces
 • Het aansturen van de realisatiefase op aspecten planning, kwaliteit en geld.

Je pakt pro-actief je rol in de kennisontwikkeling en innovatie bij ICSadviseurs. Je kunt hierbij denken aan circulair bouwen, duurzaamheid, innovatief aanbesteden en lean-management.

Ronald Kloens

Ronald Kloens

Recruitment Consultant & ondernemer

Voor alle betrokkenen ben ik de contactpersoon, dus ook voor jou. Lekker makkelijk!

Wie ben jij?

Je bent een communicatieve en ondernemende teamspeler en enthousiast voor maatschappelijk vastgoed. Je bent een uitstekend organisator met oog voor ieders inbreng en belangen.

 

Verder heb je:

 • Een HBO / WO denk- en werkniveau en hebt een afgeronde studie gedaan in de richting van Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed, Bouwtechnische Bedrijfskunde of soortgelijk.
 • Tenminste 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Duidelijk affiniteit met de activiteiten van ICSadviseurs
 • Een rijbewijs B op zak.

Aanbod

Het is voor ICSadviseurs vanzelfsprekend dat zij bijdragen aan je verdere ontwikkeling als professional. Naast een informele en uitdagende werkomgeving, kun je rekenen op:

 • Betrokken en ervaren collega’s (70 consultants verspreid door heel Nederland).
 • Flexibele werktijden, goede balans tussen werk en privé.
 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij het licht voor jouw professionele ontwikkeling altijd op groen staat. Dit laatste krijgt gestalte in een uitgebreid opleidingsprogramma en interne kennisdeling.
 • Unieke en uitdagende projecten.
 • Een prettige, informele werkomgeving. De sociale manier van met elkaar omgaan merk je dagelijks, maar ook tijdens bijvoorbeeld de jaarlijkse studiereis.
 • Een goed, marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.m. premievrij pensioen, leaseauto).

Wat verder nog belangrijk is

Aarzel niet te reageren als je denkt de juiste persoon te zijn voor deze vacature (Bouw)projectmanager. Bij Sollicipuur houden we niet van treuzelen en daarom houden we de lijntjes en procedures zo kort mogelijk. Zodra je gereageerd hebt, ontvang je daarvan een bevestiging. Je krijgt vanaf dit moment ook af en toe een mail met interessante toekomstige vacatures.

Indiensttreding kan zo spoedig mogelijk.

ICSadviseurs en Sollicipuur stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature evenals aanbod van kandidaten via andere recruitmentbureaus niet op prijs.

Procedure

Deze vacature is 5 maart 2019 online gezet. Reacties zijn dus zeker nog welkom.

procedure