Het mooie van werken bij ICSadviseurs is dat je veel vrijheid hebt om je eigen werk in te delen en midden tussen leuke collega’s werkt!

Willeke en Eve Financieel Administratief Medewerkers bij ICSadviseurs

Voor ICSadviseurs zoeken we een:

Financieel Administratief Medewerker

24 uur
HBO
Zwolle

Over onze opdrachtgever

ICSadviseurs verbindt visie en huisvesting, met als resultaat: efficiënte, duurzame en inspirerende omgevingen. Zij ondersteunt gemeenten, schoolbesturen, welzijns- en zorginstellingen in heel Nederland, Duitsland en België, bij de nieuwbouw, verbouw, uitbreiding of aanpassing van de huisvesting.

Samen met de andere expertisevelden; “Vastgoedontwikkeling”, Organisatie & Ruimte” en “Vastgoedmanagement” vormt ICSadviseurs een interdisciplinair bureau, bundelen zij kennis  werkt ze nauw samen. De projecten van ICSadviseurs kenmerken zich door vernieuwende concepten, duurzame exploitatie, slimme verbindingen, interactieve processen, efficiënte inzet van middelen, betrokkenheid en enthousiasme. Hierbij stelt ICSadviseurs de gebruiker centraal. Dat is het DNA van ICSadviseurs!

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker voer je zelfstandig administratieve taken uit;

 • debiteuren
 • crediteuren
 • bank en kas
 • projectadministratie.

Verder word je betrokken bij het wagenparkbeheer, het maken van rapportages t.b.v. het management en het beheer van ons ERP-systeem AFAS.
Dit doe je samen met je twee directe collega’s onder leiding van onze controller vanuit onze vestiging Zwolle. Ook vragen we je mee te denken over hoe zaken beter of anders kunnen. Uiteraard maak je deel uit van een groter team en draag je bij aan de groei van onze organisatie.

Ronald Kloens

Ronald Kloens

Recruitment Consultant & ondernemer

Voor alle betrokkenen ben ik de contactpersoon, dus ook voor jou. Lekker makkelijk!

Wie ben jij?

Je hebt natuurlijk een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht en je weet de dingen op een positief-kritische manier te brengen. Veranderingen en meebewegen met ontwikkelingen in de financiële administratie vind je geen enkel probleem. Spreekt meewerken binnen een maatschappelijk betrokken organisatie je aan? Reageer dan zeker op deze vacature en we maken op korte termijn kennis met elkaar.

Je hebt recent een afgeronde HBO opleiding in de financiële richting

 • 3-6 jaar werkervaring
 • Je bent een sparringpartner en denkt mee bij implementatie van modules (AFAS)
 • Je bent innovatief ingesteld en je hebt interesse in de ontwikkelingen op jouw vakgebied
 • Zelfstandig

Heb je in het verleden gewerkt met AFAS, dan is dat absoluut een pré!

Aanbod

Het is voor ICSadviseurs vanzelfsprekend dat zij bijdraagt aan je verdere ontwikkeling als professional. Naast een informele en uitdagende werkomgeving, kun je rekenen op:

 • een prettige, sociale, informele werkomgeving met enthousiaste collega’s en veel sociale activiteiten, waaronder een jaarlijkse studiereis (binnen of buitenland);
 • de gelegenheid om je werk flexibel uit te voeren met behulp van de laptop, en mobiele telefoon die we je ter beschikking stellen;
 • veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisseling;
 • een goed marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van een half jaar, met mogelijkheid daarna voor onbepaalde tijd met elkaar verder te gaan.

Wat verder nog belangrijk is

Aarzel niet te reageren als je denkt de juiste persoon te zijn voor deze vacature. Bij Sollicipuur houden we niet van treuzelen en daarom houden we de lijntjes en procedures zo kort mogelijk. Zodra je gereageerd hebt, ontvang je daarvan een bevestiging. Je krijgt vanaf dit moment ook af en toe een mail met interessante toekomstige vacatures.

Indiensttreding kan zo spoedig mogelijk.

ICSadviseurs en Sollicipuur stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature evenals aanbod van kandidaten via andere recruitmentbureaus niet op prijs.

Procedure

Deze vacature is 17 mei 2019 online gezet. Reacties zijn dus zeker nog welkom.

procedure