Vacature Projectleider

We hebben de onbevangenheid om dingen anders te doen en worden niet geremd door conventies.

Gecombineerd met een gezonde dosis zelfvertrouwen levert dat creatieve en vernieuwende concepten op.

Roelof van der Toorn Metadecor

Voor Metadecor zoeken we een:

Projectleider

40 uur
HBO of WO
Kampen

Over onze opdrachtgever

Bij Metadecor realiseren goed opgeleide professionals spraakmakende gevels voor opdrachtgevers wereldwijd. Het doel is om met semi-transparante of gesloten gevels de wereld een stukje mooier te maken.

In het modern vormgegeven pand aan de N50 bij Kampen is het, samen met 30 collega’s, fijn werken. Grote raampartijen met fraaie uitzichten over de dynamiek van het verkeer en de rust van de IJsseldelta maken het tot een mooie plek.

De bedrijfscultuur van Metadecor heeft de volgende kenmerken: technisch en esthetisch innovatief, no-nonsense, informeel en collegiaal. De gemiddelde leeftijd van de medewerkers is zo’n 30 jaar. Bovendien is Metadecor een financieel gezond bedrijf dat bijna 15 jaar bestaat.

Wat ga je doen?

Als Projectleider bouw jij de brug tussen ontwerp en realisatie en ben je verantwoordelijk voor het efficiënt begeleiden en aansturen van het engineerings-, productie- en montageproces. Het is hierbij van essentieel belang dat producten, materialen en materieel conform de uitwerking van de engineering tijdig gereed zijn en de gevraagde kwaliteit hebben binnen het gestelde budget. Je bent een belangrijke kartrekker van een project en communiceert daarbij met externe partijen zoals bouwbedrijven, architecten, (onder)aannemers en leveranciers. Je werkt gestructureerd en planmatig toe naar het gezamenlijke einddoel: de oplevering van hoogwaardige en esthetisch unieke gevels binnen de afgesproken tijd.

Je werkt voor een groot deel vanuit kantoor waar je je tijd verdeelt tussen het maken van planningen, sparren met collega’s, onderhouden van contact met klanten, het oplossen van problemen op afstand, de financiële voortgang van projecten, inkoop en het inhoudelijk begeleiden van projecten.

Je voert inkoopgesprekken en controleert voorstellen en contracten. Vanuit contractmanagement bewaak je de projectrealisatie. Gedurende een project werk je intensief en nauw samen met engineers en werkvoorbereiders. Je stemt technische werkprocessen en logistiek op elkaar af en bewaakt de masterplanning en de kosten. Intern ben je een (zo nodig kritische) sparringpartner voor de meer commercieel, creatief en esthetisch denkende collega’s die het voortraject verzorgen. Jij bewaakt de balans tussen creatieve ideeën en de (plannings)technische realiseerbaarheid.

Naast de werkzaamheden op kantoor ben je ook aanwezig op bouwplaatsen in binnen- en buitenland voor overleg en controle. Voornamelijk in Nederland en België, maar incidenteel ook in andere Europese landen en buiten Europa.

Ronald Kloens

Ronald Kloens

Recruitment Consultant & ondernemer

Voor alle betrokkenen ben ik de contactpersoon, dus ook voor jou. Lekker makkelijk!

Wie ben jij?

 • Afgeronde opleiding Bouwkunde op HBO of academisch niveau.
 • Al enige werkervaring in de bouwwereld.
 • Brede kennis van (innovatieve) bouwprocessen.
 • Hart voor de esthetische kant van het vak.
 • Geen vliegangst: Metadecor werk internationaal dus je zult soms even wat verder
 • weg moeten reizen.
 • Goede beheersing Engelse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring met systemen als MS Projects. 

Aanbod

Natuurlijk krijg je een salaris dat marktconform is en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Maar Metadecor heeft je meer te bieden:

 • De mogelijkheid om (inter)nationaal aan de mooiste projecten mee te werken.
 • Een fijne werkplek: de ruime en lichte kamers kijken uit over de N50. ​A room with a view​ dus.
 • Afwisseling: geen twee projecten zijn hetzelfde. Je verveelt je nooit.
 • Leuke mensen: Metadecor is een jong bedrijf met enthousiaste en gedreven werknemers. Daar maak jij deel van uit.

Wat verder nog belangrijk is

Aarzel niet te reageren als je denkt de juiste persoon te zijn voor deze vacature. Bij Sollicipuur houden we niet van treuzelen en daarom houden we de lijntjes en procedures zo kort mogelijk. Zodra je gereageerd hebt, ontvang je daarvan een bevestiging. Je krijgt vanaf dit moment ook af en toe een mail met interessante toekomstige vacatures.

Indiensttreding kan zo spoedig mogelijk.

Metadecor en Sollicipuur stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature evenals aanbod van kandidaten via andere recruitmentbureaus niet op prijs.

Procedure

Deze vacature is succesvol door ons ingevuld. Schroom niet je c.v. in te sturen als je een dergelijke rol ambieert. Ik bel je op voor een eventuele kennismaking.

Vacature ingevuld

Jouw sollicitatie naar de rol van Projectleider bij Metadecor

Deze vacature is ingevuld.

Je cv insturen om eens over soortgelijke kansen te praten kan via de contactpagina.