Systeembeheerder

Ik haal voldoening uit blije klanten. Bij GOsensit ontwikkelen we kwalitatief hoogwaardige diensten waarmee ambitieuze ondernemers zich kunnen focussen op de beoogde resultaten. Ik richt me binnen het team Consultancy voornamelijk op vorm, communicatie en samenwerking.

Mario van der HaarConsultant en mede-eigenaarGOsensit

Voor GOsensit zoeken we een:

Engineer / Systeembeheerder

32 - 40 uur
MBO / HBO
Kampen

Over onze opdrachtgever

GOsensit levert “ICT zonder gedoe” aan opdrachtgevers in het MKB en MKB+ segment, verspreid door heel Nederland.

ICT zonder gedoe betekent voor hen dat ze:

 • veilige werkplekken leveren vanuit hun cloudomgeving die altijd- en overal beschikbaar zijn.
 • alle technische zaken waar opdrachtgevers vroeger over moesten nadenken standaard al geregeld hebben.
 • meestal opdracht krijgen om alle ICT-zaken bij hun opdrachtgevers uit handen te nemen.
 • dus de persoonlijke ICT-afdeling zijn én de ICT-manager.
 • uitsluitend hoogwaardige diensten en producten leveren
 • doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
 • geven wat hun opdrachtgevers nodig hebben en niet wat ze vragen.
 • dus eerlijkheid en duidelijkheid verkiezen boven sociaal gewenstheid.
 • niet weglopen voor hun verantwoordelijkheid.
 • eerst eventuele problemen oplossen en het daarna samen afhandelen.
 • meer geven dan wordt verwacht.

Bij GOsensit werken 8 mensen in een mooi, modern vormgegeven bedrijfspand dat in 2018 betrokken werd. De 8 jaar daarvoor opereerde GOsensit ook al vanuit de regio Kampen.

De sfeer is informeel en open: Zowel onderling als naar de opdrachtgevers.

Je krijgt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Hoe ziet een werkdag er uit bij GOsensit?

Je bepaalt je eigen werktijden maar kent je verantwoordelijkheden als het gaat om afspraken met klanten of collega’s. Op maandagochtend starten ze met koffie en werkoverleg. Je brengt alles in wat je wilt delen zoals successen maar ook situaties die je wilt overleggen of verbeteringen die je voorstelt. Jullie bespreken de klant-aanvragen die jullie als team effectiever oplossen dan alleen.

Jullie hebben het over jouw dagelijkse werkzaamheden zoals het strak beheren en monitoren van ICT-omgevingen van onze klanten, het ontwerpen van virtuele ICT-omgevingen en het daarna migreren van on premise- of cloudomgevingen naar onze cloudomgeving. Het gaat over het technisch ontwerpen en realiseren van VoIP oplossingen, het uitmeten en realiseren van professionele Wi-Fi netwerken enzovoorts.

En natuurlijk volg je de benodigde trainingen om je werk optimaal te kunnen doen.

Ronald Kloens

Ronald Kloens

Recruitment Consultant & ondernemer

Voor alle betrokkenen ben ik de contactpersoon, dus ook voor jou. Lekker makkelijk!

Techniek?!

“We gebruiken uitsluitend A-merk-producten zoals HPHPERuckusMobotix en bouwen onze diensten op platformen als Microsoft (Azure)VMware en Broadsoft.

We werken samen met onze keypartners RoutITFundamentsSolarwinds en Microsoft. Incident-, projectmanagement en documentatie houden we strak en beheersbaar met Autotask en IT-Glue.

We worden blij van het leveren en beheren van reguliere kantoorautomatisering en helemaal enthousiast van opdrachtgevers met daarnaast een logistieke- of productie-omgeving. Dus een omgeving met complexe (LAN en WAN) infrastructuren, professioneel WiFi, tablets, (hand)scanners, (label)printer, hard- en software van derden, PLC’s, technische installaties en zelfs exotisch maatwerk.”

Wie ben jij?

 • Maak klanten en jezelf blij

  Ons geheim: Klanten worden blij van kwaliteit. Kwaliteit ontstaat als jouw resultaat de klantverwachting overtreft. Daarvoor ben je niet alleen technisch een topper. Je beschikt ook over de communicatieve vaardigheden om te weten wat de klant verwacht en deelt het resultaat niet alleen met deze klant maar ook binnen het team.

  Van blije klanten worden we allemaal blij. Jij ook toch?

 • Technische topper

  Je beschikt al over de kennis om Microsoft Windows omgevingen te beheren en wilt nog meer ervaring opbouwen om dit heel strak te doen. Je wilt leren werken met onze tools en wilt weten hoe onze cloudsystemen zijn opgebouwd en ingericht.

 • Groei!

  Je bent ambitieus, nieuwsgierig en wilt je verder ontplooien naar een functie waarbij je je specialiseert en complete projecten leidt of consultant wordt.

Aanbod

 • Geld

  Je weet dat de volgende punten veel belangrijker zijn maar natuurlijk wil je wel betaald worden naar wat je waard bent.

 • Leuke collega’s

  Je moet wel leuke collega’s hebben om samen te bepalen hoe de taken het best verdeeld en uitgevoerd kunnen worden. Daarvoor heb jij geen manager nodig.En als je het leuk vindt, drinken we samen een borrel, doen we samen uitjes met of soms zonder partner.

 • Gereedschap!

  “Goed gereedschap is het halve werk”. Je krijgt de beschikking over de middelen die je nodig hebt (Auto, laptop, telefoon, fijne werkplek) en omdat jij er mee moet werken, willen we wel dat jij uitkiest (binnen bepaalde grenzen natuurlijk) wat je wilt. Als jij daardoor prettiger werkt, juichen wij dat alleen maar toe.

 • Voldoening

  Last but not least: Voldoening. Je brengt het grootste gedeelte van je leven werkend door dus vinden we het belangrijk dat het je voldoening geeft. Wij willen dat  je blij en voldaan thuiskomt en graag naar je werk gaat.

Wat verder nog belangrijk is

Aarzel niet te reageren als je denkt de juiste persoon te zijn voor deze vacature. Bij Sollicipuur houden we niet van treuzelen en daarom houden we de lijntjes en procedures zo kort mogelijk. Zodra je gereageerd hebt, ontvang je daarvan een bevestiging.

Indiensttreding kan zo spoedig mogelijk.

GOsensit en Sollicipuur stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature evenals aanbod van kandidaten via andere recruitmentbureaus niet op prijs.

Procedure

Procedure is nog maar net gestart. Ik zie uit naar je reactie. Je krijgt dan altijd bericht van me. Sollicitatiegesprekken kunnen ook in de avonduren worden gepland.

procedure

Jouw sollicitatie naar de rol van Engineer / Systeembeheerder bij GOsensit

Reactie op vacature
Kies jouw vacature
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB